Trajnost

Trajnost

Ena ključnih odločitev, ki smo jo ob 170. obletnici delovanja z veseljem pozdravili, je bila odločitev o ustvarjanju nepogrešljive zgodbe na trajnosten način - preverite kako...

Nepogrešljiva trajnost-pridobitev trajnostenga znaka Green Key/Zeleni ključ

Resnično verjamemo, da je naravnanost k trajnostnemu delovanju še kako pomembna v sektorju turizma, saj imamo na tak način priložnost deliti vrednote okoljske odgovornosti s širšo javnostjo. Ponosni smo, da smo trajnostni znak Green Key, ki predstavlja standard odličnosti na področju trajnostnega delovanja v turistični industriji, pridobili za kar dva obrata – RG Dom penine in RG bistro. Znak je sinonim spoštovanja strogih kriterijev, gostom pa z izbiro certificiranega turističnega obrata zagotavlja neposreden doprinos k varovanju okolja.

Del zelene sheme slovenskega turizma

Obrat RG Dom penine je  prejemnik trajnostnega znaka “Slovenia Green Attraction”, obrat RG bistro pa prejemnik znaka “Slovenia Green Cuisine”. S pridobitvijo obeh smo postali del Zelene sheme slovenskega turizma, kar nas uvršča na zemljevid vseh slovenskih destinacij in ponudnikov trajnostnega turizma, našim gostom pa zagotavlja turistično izkušnjo s trajnostno orientirano ponudbo.